Photizo Vetcare

 

 

Photizo Lysterapi er en ikke-invasiv alternativt terapi for sårheling, muskel, sene og leddproblemer, og smertelindring.

Photizo Lysterapi enheter utnytte den helbredende kraften i rødt og infrarødt lys ved bestemte bølgelengder vist seg å være effektive i å akselerere naturlig healing av kroppen, redusere hevelse og betennelse, stimulerer immunforsvaret og lindre smerte. Celler som er skadet kan faktisk bli forynget av rødt og infrarødt lys.

BRUKSOMRÅDER:
Hudsykdommer: Sår, kutt, hyaloma flåttbitt nekrose, hot-spots, abscesser, saddle sår, habronema, acral slikke granulomata, blåmerker, otitis externa, pyoderma, pododermatitis, hud allergier, eksem, etc.
Muskel- og skjelettlidelser: Leddgikt og dysplasi smerter, senebetennelse , myositt, leddbånd / sener forstuing / forstrekkelse, blåmerker, brudd, nakke og ryggsmerter, splinter, belastningsskader, synovitt, ødem, hematomer, muskelskader , muskelspasmer, utløse poeng, seromas , mastitt, etc.
Post-op: ethvert område som er behandles kirurgisk, inkludert hud transplantasjon.
Annet: Hornhinnen magesår, viral / herpes-relaterte tilstander, bihulebetennelse, retro-orbicular traumer
Trening: Blir bruks for å unngå overbelastning i forbindelse med trening, utstilling og stevner, med gode resultater på både hund og hest.

Photizo Vetcare er en unik LED lysbehandlingsenhet som veier under 300 gram, 
det gjør at den er perfekt å jobbe med på områder der det er vanskelig å komme til, 
og mindre belastning for den som utfører behandlingen. 
Den er utrolig effektiv med behandlingstid helt ned til ca 35 sekunder.

Verden over blir LED lysbehandling brukt i ulike medisinske miljøer. Uavhengig forskning har helt tilbake til 1900 bevist hvilken fantastisk effekt lys i de rett bølgelengder kan ha på mange kroniske og akutte, skader og problem.

Bruken av lysterapi i behandling og helbredelse er ikke et nytt konsept, den danske Niels Ryberg Finsen fikk allerede i 1903 Nobelprisen for sitt arbeid med rødlys terapi i behandling av kopper og lupus. Nytt gjennombrudd ble det i 1990 da NASA begynte å arbeide med bruk av lysdiode (LED) -baserte lysterapi enheter for bruk ved sårheling på astronauter, sår tar vanligvis lengre tid å helbrede ved null gravitasjon forhold. Mange ledenede forskere mener LED lysbehandling vil bli en meget sentral behandlingsmetode i medisin og rehabelitering i fremtiden både for mennesker og dyr. Photizo er et resultat av mange års forskning og utvikling i teknologien for LED-basert lysterapi med rødt og infrarødt lys. Når diodene med lysbehandlings energi blir tilsatt cellene, øker sirkulasjon og oksygene opptak, noe som resulterer i kroppens helbredningsprosess akseleres. Man ser ved bruk av Photizo at Cellenes ATP øker med opptil 250 ganger. Behandlingen er smertefri og naturlig, studier har ikke vist noen bivirkninger. 

Leveransen av forskjellige bølgelengder, pulseringshastighet og kraft, har stor betydning og innvirkning på hvordan resultatene av behandlingen vil være. Det er viktig for optimal effekt at bølgelengdene ligger innenfor de fordelaktige nivåer, det gjør alle Photizo produktene.

Photizo er patentert og er utviklet for å dekke behovene og tilbakemeldinger fra våre kunder og brukere, som har utrykket ønsker om en liten, bærbar og effektiv lysterapi enhet, som har strober med stor kraft, for raske og enkle behandlinger.

Photizo er CE-merket.

 

Hvorfor velge Photizo VetCare?
 
Veier under 300 gram 
Perfekt å jobbe med på områder det er vanskelig å komme til         
Mindre belastning for den som utfører behandlingen

 35 sekunder pr doser
Raske resultater  
Gjør den perfekt til å ha som førstehjelp ved skade/sår
Liten og praktisk
Lett å ta med seg 
On touch system
Robust
Tåler forhold i stall
Holdbart materiale
Rødt og infrarødt lys 
Kombinasjonen av rødt lys og infrarød lys energi
er klinisk testet og og viser fantastiske resultater
 Cellefornying og hindrer arrvev
633nm/850nm 1300nW 
Fordelaktige bølgelengder
Korte og kraftfulle behandlingsdoser
50.000 timer på dioder
Meget lang levetid
Meget lav kostand pr behandling
Oppladbar
ca 100 min pr oppladning
Kan også brukes med ledning
 
 
[contact_form]
 
 

Ta kontakt for bestilling!