Artic 2006

Barbell Artic Equestrian Games 2006

Vi startet tilridningen av Barbell i miden av Desember, først etter vi hadde vært på Soma Gård hos Mikael Kolin. Deretter ble treningen lagt opp i forhold til Barbell.Barbell var allerede longert opp, løstrent og løshoppet. Lite visste vi ennå om hvor krevende denne kåringen kom til å bli både for hest og folk. Litt etter litt begynte hingsten å ta form som ridehest. Det var fantastisk å jobbe med han, lydig, villig og alltid klar for de ny vanskelige oppgavene han måtte lære på den korte tiden vi hadde til rådighet.

Vi gikk ikke gjennom på denne kåringen, men Barbell gjorde en god figur i denne sammenheng.


løshopping måtte læres, noe Barbell syntes var kjempe morro

løstrening


Longering

Reisen begynner

Vi startet reisen i stormende snøvær med stengete veier, og kjøreforbud fra Kristiansand til Arndal. Vi hadde et mål for øye å nå frem til kåring med Babell.

Skal si det var et forykende vær, med kjøreforbud var det kun en ting vi kunne gjøre, søke nødhavn. Vi klarte å komme oss ned til Kristiandsand. Før det ble full stopp. Ved Åros Ridesenter søkte vi tilflukt, der ble vi tatt i mot med åpne armer, litt skummelt at vi kom med hingst. Men det gikk kjempe fint …

snø, snø og atter snø. Værfast i times vis.
Kjetting er tingen

Barbell endte opp med å få boks ved siden av en Fjording. Sto først ved siden av ei hoppe, men det ble litt vel mye. Siden hoppa sto og bød seg frem hele tiden gjennom sprinklene med halen og spylte på Barbell.


Ny venn i nabo boksen …


Innsjekking

Oppvarming til test rytteren.


For dommerene i den store hallen på AEG


Mønstring


Egen rytter test


Boksen


Stallen


Dusjen


Ferdig fletta


Dommerene

Fantastisk opplevelse å være med på anbefales, utrolig lærerikt ;O))